TERROR

BEGINS IN

DAYS   HRS   MIN   SEC

NYHETER

2019 arrangerade vi en spökvandring i samband med Halloween. Det blev en succé och efteråt satte vi igång arbetet med att bygga upp och göra något utöver det vanaliga 2020. Men... Ett virus kom i vägen och satte hela projektet i karantän.

Nu 2021 har restriktionerna lättat och vi kommer åter igen att bygga upp spökhuset. På grund av att beslutet för sammankomster togs sent, kommer vi inte kunna öppna till Halloween. Istället öppnar vi månadsskiftet November-December 2021. Du bokar platser för besöket och de bokningsbara tiderna skläpps kl 18:00 torsdagen den 4/11.

Plats: Magasinsgatan 19, Kumla
Datum: Fre 26/11, Lör 27/11 & Sön 28/11 (18:00 - 22:00)
Åldersgräns*: 12+
Inträde: 50:-/pers

*Vi har en rekomenderad lägsta ålder på 12år, detta på grund av att det ÄR väldigt läskigt där uppe!Image
Image
Image


OM OSS

House of Terror är en skräckfylld upplevelse utöver det vanliga. Likt spökhusen på våra nöjesparker släpps ett mindre sällskap upp i huset åt gången. Väl uppe i huset ska ni ta er igenom det, och samtidigt titta efter olika saker.
Idéen om att bygga upp skräckhuset väcktes för några år sedan. Det var då Leo, som vid varje Halloween anordnat en spökvandring hemma för familjoch vänner. 2019 sökte han pengar för att göra en spökvandring för ungdomar i Kumla, han fick ett "ja" och en lokal att tillgå. Familj och vänner stöttade och hjälpte till att bygga upp House of Terror.

Vi bygger rekvisitan själva, dels av återvunnet material, och dels av förbrukningsmaterial. Inspirationen hämtar vi från filmer, tv-spel och serier, därför kan du komma att känna igen några av karaktärerna uppe i huset.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook. Länk finns längre ned på sidan.

Hitta Hit

Vi kommer i år (2021) hålla till på Magasinsgatan 19 i Kumla.
Öppna platsen i Google Maps .

ImageBOKA

För att boka ditt besök hos oss behöver du göra detta här via hemsidan. Detta gör du genom att klicka på "BOKA HÄR". När du bokar tid fyller du även i hur många ni är som ska gå tillsammans (max 4st per grupp). Om ni är flera personer än 4 delar ni upp er och bokar två tider. Insläpp var tionde minut. Observera att vid bokningen så står det överst "Antal Deltagare: 1", det avser att det är en grupp som bokar och priset är per person. Längst ner på bokningssidan fyller ni i hur många ni är.
Efter bokningen får du ett kvitto som visas upp vid ankomst.

Om ni är ett sällskap där någon eller några är i behöv av särskilld anpassning så tar vi naturligtvis hänsyn till detta. Vi behöver då veta vilken form av anpassning vi behöver göra. Detta kan ni skriva i er bokning. För ytterligare frågor kan ni kontakta oss via sociala medier eller via e-post.
I spökhuset finns ett antal trappor och det är mycket svårt att ta sig igenom huset med rullstol.
info@houseofterror.se
Copyright © 2021 House of Terror